TRANSACTIES ONROEREND GOED, HET BOUWEN VAN CHALETS, VAKANTIE-VERHUURPortes du Soleil ski area

Het immense en geweldige skigebied "Les Portes du Soleil" omvat maar liefst 12 skidorpen met in totaal 650 km skipistes voor elk niveau.
Welkom bij makelaarskantoor BAUD, het adres voor een geslaagde wintersport, wandelvakantie of misschien wel uw eigen (tweede) huis. Vanuit de populaire wintersportplaats Morzine bieden wij u keuze uit meer dan 250 appartementen en chalets voor ski of wandelvakantie in Morzine, les Gets of ergens anders in Les Portes du Soleil. Skivakantie ? boek voordelig bij agence immobilière Baud!

Tevens heeft makelaarskantoor Baud een ruime portefeuille met onroerende goederen, waaronder appartementen, chalets en Savoyaardse boerderijen in Morzine, omliggende dorpjes zoals; Montriond, Les Gets, Essert Romand of in de prachtige bergomgeving. Met onze kennis van de lokale markt en de daarbij ruime ervaring van ons kantoor, kunnen wij u zeker van dienst zijn bij zowel aankoop als verkoop van uw onroerend goed.

Wij bieden u een ruime keuze in zowel nieuwe projecten als bestaand, zoals b.v. een typische savoyaardse boerderij, een authentiek bergchalet, skiappartement of noem maar op. Wij verzekeren u van een effectieve reclame en de ondersteuning van een dynamisch team.
Agentschap en Makelaar Baud
Le Bourg 74110 MORZINE
Tél : 04 50 79 07 13 - Fax : 04 50 75 92 93

info@immobilierbaud-morzine.com
Carrefour Drive Morzine
Beautiful Snow ... Enjoy the latest availability for Christmas!